Du er her. #1 - Foreningswebsite > Flugtskydningsbanen > Arrangementer og udlejning

ARRANGEMENTER:

Flugtskydebanen kan lejes til arrangementer som firmaskydninger, foreningsskydninger, polterabends, private skydninger og andet. Skydningerne foregår under kyndig vejledning af vores instruktører.

Arrangementsgebyr 750kr.

Klubhuset på skydebanen udlejes til foreningens medlemmer som mangler ekstra plads til de festlige lejligheder f.eks. fødselsdage, konfirmation og andet.

For at komme i betragtning skal du have været medlem af foreningen i minimum 1 år.

Klubhuset udlejes kun når anledningen er egne fester, eller for sambo/ægtefælle og børn op til 15 år.

Prisen er 1250,- kr. og huset efterlades i opryddet og rengjort stand.

Klubhuset udlånes vederlagsfrit til spejdere, juniorklub, skole- og børnehaveklasser.

Al henvendelse og booking: Ingolf Knudsen 40197895